top of page

Ücretsiz Erişebileceğiniz Tüm Udemy Eğitimleri

Merhaba Arkadaşlar, Karantina'nın kötü etkilerini uzun uzun yazmamıza gerek yok. Biz bu durumu nasıl verimli olarak geçirebiliriz, size bunu anlatmak istiyoruz.


17 bin kişilik bir topluluğu yönetmek için haliyle binlerce WhatsApp grubuna üyeyim. Ve gruplarda paylaşılan bir mesajı o zincirden çıkarıp her platforma paylaşılabilir hale getirmek için bu blog yazısını yazmak istedim. Udemy üzerinden bir sürü eğitim ücretsizdir. Her yazılımcının kolaylıkla anlayabileceği, benim de şimdi yazacaklarımla sizin anlayabileceğiniz güzel ve çok basit bir hack yöntemi var. Udemy'nin adresinde çok kolay bir detay var. http://www.udemy.com/topic/BAŞLIK/free/ Bu bağlantıdaki kırmızı alana öğrenmek istediğiniz konuların adını bitişik halde yazdığınızda birçok konunun bedava eğitimlerine ulaşabilirsiniz. Aşağıda bazı örneklere ulaşabilirsiniz; 3D modelleme: https://www.udemy.com/topic/3d-modeling/free/



Evinizden dışarı gerekmedikçe çıkmayın. Yaşlı insanlarla temas kurmayın. temizliğinize dikkat edin. Kendinizi evden çalışabilecek şekilde geliştirecek beceriler edinin.

En önemlisi öğreterek öğrenmeyi unutmayın. Filozof Seneca şöyle der;

"İnsan öğreterek öğrenir"

5.310 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
Tüm Yazılar
bottom of page